Wat ik doe

Hoewel opdrachten enorm kunnen verschillen hebben ze allemaal dezelfde basis. Het plannen van een project zorgt er voor dat samenwerking soepel verloopt en iedereen meewerkt naar het beste resultaat.

Diensten en producten

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf, hieronder vallen onder andere een logo, kleuren en lettertypes. Je kan het zo gek en uitgebreid maken als je zelf wil. Het is dus belangrijk om te kijken wat er nodig is voor nu en in de toekomst. Het is belangrijk om te onthouden dat een huisstijl constant in ontwikkeling is, het groeit namelijk mee met je onderneming.

De websites die ik ontwerp bouw ik met WordPress, het is makkelijk in gebruik en makkelijk om mee te bouwen. Zo’n 20% van de websites op het hele internet draaien op WordPress, dit maakt het het meest populaire content management systeem (CMS) van dit moment.

Afbeeldingen zoals foto’s zijn erg belangrijk voor de indruk die wordt gemaakt op gebruikers en klanten. Daarom vul ik mijn diensten als het nodig is ook aan met fotografie.

Verder bied ik nog verschillende dingen zoals trainingen en adviezen in o.a: search engine optimization (SEO), WordPress, etc.

Als je wil wat ik verder nog allemaal doe en kan neem contact met me op en dan praten we verder!